Werk jij nog niet met Exact Globe+?

Werk jij nog niet met Exact Globe+ dan lees onderstaande communicatie van Exact:

Wanneer stopt de ondersteuning van Exact Globe Next?
We krijgen steeds vaker vragen van klanten over wanneer ‘de ondersteuning voor Exact Globe Next’ eindigt. Hierbij mijn, inmiddels gestandaardiseerde, antwoord. Gebruik het gerust als jullie deze vraag ook krijgen.

“Exact ondersteunt altijd de laatste 3 versies, de huidige en de twee voorliggende, op dit moment is dat dus 502, 501/424 en 500/423. De laatste versie van Globe Next is 424 en de laatste Service Pack daarvan zal waarschijnlijk uitkomen in maart 2024. We zullen deze dan nog enige maanden ondersteunen en deze situatie eindigt dan eind 2024 wanneer 504 beschikbaar komt. Vanaf dat moment zijn de laatste 3 versies dan 504, 503 en 502, welke alle enkel een Globe+ versie betreffen. Deze vorm van product-uitrol houden we al vele jaren aan en is gelijk aan hoe we dat voorheen met enkel Globe Next deden, maar het gaat hier dus specifiek om development ondersteuning. In de praktijk zullen we nog wel functionele ondersteuning bieden aan klanten die eind 2024 nog op Globe Next zitten, maar zullen we eventuele bugs niet meer terug patchen naar 424 of lager. Eigenlijk is dit dezelfde werkwijze als nu, waarbij de klanten die nu op 422 werken we nog wel functioneel ondersteunen, maar niet meer de versie vanuit een development oogpunt zullen bijwerken. “

Om de overstap naar Globe+ te maken is de aanschaf van een testlicentie aan te raden.
Een andere mogelijkheid is wanneer je nog op een lokale server werkt nu over te stappen naar de Exact cloud met Globe+, dan kan je in de cloud omgeving testen alvorens live te gaan met Globe+.

AiTOL ondersteunt bij de migratie naar de Exact cloud & Globe+

Overstappen van Exact Globe naar Exact online

AiTOL verzorgt de complete migratie van Exact Globe naar Exact Online. Op vrijdag werkt u nog in Exact Globe en op maandag werkt u met Exact Online.
Migratie van oudere boekjaren behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op om de (on)mogelijkheden te bespreken.

Vervang uw bestaande server(s) door een CloudX oplossing.

 

Wat is CloudX?

CloudX is een cloudplatform voor businessapplicaties en bedrijfskritische data. In onze visie is dit platform de beste oplossing voor bedrijfsapplicaties en bedrijfskritische data door de kwaliteit en veiligheid. Cloud X biedt 2 versies: CloudX Economy en CloudX Unlimited.

  • CloudX Economy is geschikt voor standaard (Exact-)software
  • CloudX Unlimited is geschikt voor Exact- en Microsoftsoftware en maatwerk

Waarom de cloud en niet lokaal?

Met het oog op de toenemende mobiliteit en flexibiliteit van werknemers, is het essentieel voor een succesvolle organisatie om vanuit een cloudomgeving te kunnen werken. Met Exact Globe en Exact Synergy vanuit de Parentix-cloudomgeving, heb je de mogelijkheid om bedrijfsprocessen te optimaliseren en de productiviteit te verhogen. Als klant log je in op je online werkplek en kun je altijd en overal werken, zolang je online bent.

AiTOL bouwt multichannel e-commerce platform voor de 4iD.Shop

AiTOL heeft voor de 4iD.Shop een multichannel e-commerce platform gebouwd dat het mogelijk maakt om op eenvoudige wijze goederen binnen de EU te distribueren. Met dit artikel wil ik de lezers een inkijkje geven in de keuzes welke gemaakt zijn bij de inrichting van productinformatie in de B2Bshop welke de kern is van het systeem. Wij vinden dit een mooi voorbeeld van digitaal transformeren. …