AiTOL uw Exact partner in Limburg

Zoekt u ruimte voor groei binnen uw organisatie of wilt u de kosten verlagen dan bent u bij AiTOL aan het juiste adres. AiTOL is de specialist in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen door de inzet van business software van Exact.

De “informatie eilanden” welke na verloop van tijd ontstaan zijn door het gebruik van Excel en de samenvoeging van bedrijven of bedrijfsonderdelen behoren door de inzet van een bedrijfsbrede oplossing als Exact Globe Next en Exact online tot het verleden.

U beschikt over één informatiebron waarmee u snel kan analyseren en overzicht behoud over uw organisatie. Door het slechts eenmaal invoeren van gegevens wordt de efficiëntie en snelheid van verwerking verhoogt.

AiTOL is gespecialiseerd in het gebruik en inzet van bedrijfssoftware van Exact Globe Next en Exact Online. Exact bied als een van de weinige spelers in de markt een bedrijfsbrede modulaire oplossing waarmee het fundament gelegd kan worden voor de digitale transformatie onder uw organisatie. Of u nu een handels- of een productieonderneming heeft AiTOL helpt u op weg.

AiTOL is een gecertificeerd Exact Partner waardoor de kwaliteit van de dienstverlening gegarandeerd is.

Dienstverlening

EXACT ANALYSE & ADVIES

Analyse en advies bij Exact Globe Next met de bijbehorende modules. Wij maken duidelijk waar u kosten kan besparen of de efficiency kan verbeteren. De match wordt bepaald tussen uw bedrijfsprocessen en Exact software waar mogelijk wordt op basis van de “best practices” een passend advies gegeven indien mogelijk.

TRAINING & IMPLEMENTATIE SPECIALIST

Begeleiding en “handson” ondersteuning bij projectmatige (volledig Prince2 gecertificeerd) implementatie van zakelijke software. Door de jarenlange ervaring met ERP software en de implementatie van deze software kunnen wij u optimaal adviseren tijden de trainingen en daadwerkelijke implementatie.

BEHEER & RAPPORTAGE GLOBE NEXT

AiTOL is volledig Globe Next gecertificeerd en heeft ook ruime ervaring met het beheer en up to date houden van uw software. Alleen door de het juiste beheer bent u verzekerd van optimale prestaties. Wanneer de aanwezige rapporten niet toereikend zijn bouwen wij voor u rapportages op maat.
De business software van Exact wordt aangeboden als complete totaaloplossingen in de vorm van software suites voor verschillende bedrijfstakken. Hierdoor is het voor AiTOL als Exact Partner mogelijk een complete concurrerende oplossing aan te bieden voor onderstaande bedrijfstakken in de vorm van een geïntegreerd solide informatiesysteem.

Zakelijke dienstverlening
(Suite 1)

Software voor Zakelijke Dienstverlening met Financiën, project administratie, service management met field service app, project management en uren & facturen voor zakelijk dienstverleners. Met service management module voor zakelijke dienstverleners waarmee on- en offline met een mobiele app digitale werkbonnen en andere informatie kan worden uitgewisseld met de backoffice en de werknemer op locatie bij de klant.

Groothandel
(Suite 2)

Software voor de (Groot)handel bestaande uit alle modules van suite 1 en de aanvullende modules voor logistiek, assemblage en service management voor handelsondernemingen. Eventueel aangevuld met warehouse management systemen (WMS 1/2/lite modules) ondersteund door wifi barcodescanners van Zebra.

Productie
(Suite 3)

Software voor Productiebedrijven bestaande uit alle modules van suite 1 + 2 en aanvullende modules voor Materiaal- en capaciteitsplanning, real-time productieregistratie, voor- en nacalculatie, logistiek en service management voor productiebedrijven. Met de bijgeleverde shop floor(SFC) module is het mogelijk om de medewerkers op de werkvloer papierloos aan te sturen met (mobiele) devices.

HULP NODIG MET EXACT BUSINESS SOFTWARE?

Dan staat AiTOL voor u klaar.

OVER EXACT

Exact Software werd in 1984 opgericht en is een internationaal vooraanstaande producent van zakelijke informatiesystemen voor kleine, middelgrote en grote organisaties. Naast traditionele, geïntegreerde oplossingen voor Enterprise Resource Planning (ERP) ontwikkelt zij daaraan gerelateerde oplossingen, zoals Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM), Project Management, Business Analytics en Elektronische Workflow.

Exact heeft zijn hoofdkantoor in Delft en vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Afrika. Met ongeveer 1600 medewerkers waarvan 450 technische specialisten, actief in 110 landen en oplossingen die beschikbaar zijn in 40 talen is Exact een wereldwijde speler.

De meerderheid van de klanten is actief in dienstverlening, productie en groothandel.

OVER EXACT