Wanneer kreeg jouw ERP systeem voor de laatste keer een APK & beveiligings check?

De wereld om je heen staat niet stil, en je bedrijf ook niet. Je groeit, diversifieert en reorganiseert om je steeds weer aan te passen aan externe factoren. Het is dan ook cruciaal dat je bedrijfssoftware meeverandert. Want als je ERP systeem niet goed is afgestemd op de bedrijfssituatie, ontdek je niet waar eventuele knelpunten zitten of waar juist groeikansen liggen. AiTOL biedt een gratis onsite check aan van uw ERP systeem waarbij met behulp van een checklist wordt beoordeeld en verbetervoorstellen worden gedaan. (Alleen geldig in regio Limburg)

Veranderingen vragen om een check-up

Je kunt zelf al een goed begin maken door de juiste vragen te stellen:

  1. Zijn mijn rapportages betrouwbaar en consistent? (leverende rapporten de gevraagde informatie, en zijn de rapportages bruikbaar op mobiele apparaten)
  2. Maken we gebruik van nog niet (volledig) geautomatiseerde processen en onhandige werkmethodes?
  3. Is onze interne samenwerking en communicatie doeltreffend?
  4. In welke mate begrijpen de medewerkers de software en benutten we alle functionaliteiten?
  5. Hebben wij nog veel processen welke met papier worden (aan)gestuurd?

Hulptroepen inschakelen

Kun je de meeste van deze vragen zelf goed beantwoorden? Dan is dat een goed begin. Toch is het ook handig om eens met een expert te spreken; Een expert heeft kennis van je software, kent de mogelijkheden ervan als geen ander én weet ook wat andere vergelijkbare bedrijven hebben gedaan om hun processen te verbeteren.

Bovendien geeft een expert je vaak een nieuwe kijk op je bestaande processen. In sommige gevallen blijkt dat je bedrijf de huidige software ontgroeid is en dat het noodzakelijk is om een nieuw systeem in te voeren. Maar het is ook vaak voldoende om de bestaande software hier en daar te verfijnen, reorganiseren of aan te vullen met een aantal specifieke modules.

Heb je behoefte aan de deskundige blik van een expert neem dan even contact op met AiTOL.